пятница, 23 февраля 2018 г.

Педагогічна практика. День двадцятий

Сьогодні був проведений сьомий урок математики - "Додавання і віднімання десяткових дробів" (урок застосування знань та вмінь). Провівши організаційний момент та налаштувавши учнів на роботу, згадали основні правила додавання та віднімання десяткових дробів. Для актуалізації опорних знань були підібрані завдання на логіку та обчислювальні вміння учнів. Згадали, як порівнювати десяткові дроби. Для підтримання дисципліни у класі застосовувала зауваження, робила акцент, що матеріал потребує уваги та зосередженості для підтримання уваги учнів. Завдання були підібрані як з підручника, так і з додаткових джерел. Вони відповідали віковим особливостям учнів та були посильними. Протягом уроку учні були активними, для тих, хто розв'язував завдання швидше, пропонувала додаткові завдання та завдання наперед.  Поставлених цілей уроку було досягнуто.


Також, сьогодні у школі зустріли декана фізико-математичного факультету, яка поцікавилась проходженням нашої педагогічної практики.
У школі, де ми проходимо педагогічну практику, є музей козацтва, по якому нам залюбки провели екскурсію, розповіли про історію появи артефактів та навіть досволили сфотографуватись із деякими з них.


Закінчився ще один тиждень нашої практики.

Комментариев нет:

Отправить комментарий