пятница, 2 марта 2018 г.

Педагогічна практика. День двадцять п'ятий

Підходить до кінця п'ятий тиждень практики. Вже дуге березня, а зима за вікном лише набирає оберти та обдаровує нас снігом.
Сьогодні провела останній десятий урок математики у 5-Б класі на тему "Множення десяткових дробів", тип уроку став формування вмінь та навичок. Провівши організаційний момент, перевірила домашнє завдання. На етапі актуалізації опорних знань, згадали правило множення десяткових дробів, виконали усні вправи. Потім більшу частину уроку виконували тренувальні вправи, щоб сформувати в учнів уміння та навички множити десяткові дроби та довести до автоматизму правильне виставлення ком у добутку. Усі учні попрацювали біля дошки, щоб простежити, чио всі діти зрозуміли дану тему та розуміють правило. Також, ввела нове правило множення десяткового дробу та натурального числа на 0,1, 0,01, 0,001 і т.д. Виконали вправи на засвоєння даного правила. 
Протягом уроку слідкувала за дисципліною, пропонувала перелік вправ тим учням, які розв'язують швидше за інших. Мети уроку було досягнуто.



Також, сьогодні діти демонстрували свої проектні завдання з математики. Оскільки окремого уроку для цього не передбачалось, то вони показували свої напрацювання на перервах. Діти  5-го класу вже вміли робити презентації, тому деякі зробили свої звіти у такій формі.





Перед вихідними провела бесіду про безпечне проведення вихідних, оскільки погода погіршилась, тому виникла необхідність ще провести інструктаж про безпечну поведінку під час снігопаду та ожеледиці. На вихідні діти пішли підготовлені.

Комментариев нет:

Отправить комментарий